Klubi alpin bjeshkatar "Struga"

Нова Џуниор Академија во Струга

12.500 četvorna metra na 5 etaža najsuvremenije opremljenog edukacijskog prostora u regiji. Posjeti nas i otkrij zašto je baš Algebra najbolji izbor za tebe.

MISIONI

KAB Struga punon për të përforcuar bashkëjetesën miqësore mes njeriut dhe natyrës në Struge dhe me gjere. Nëpërmjet aktiviteteve tona synojmë promovimin e rajonit të liqenit të Ohrit si nje destinacion i Turizmit Alternativ, mbrojtjen e trashegimisë natyrore dhe kulturore të rajonit, për të pasur një zhvillim të qendrueshëm dhe mjedis të shëndetshëm.

VIZIONI

KAB Struga është I ndërtuar në besimin tek e ardhmja e rajonit të Liqenit të Ohrit, si Trashegimi Natyrore Kulturore Boterore që garanton një zhvillim të qëndrueshëm dhe mjedis të shëndetshëm, si destinacion turistik me shumë reputacion, model për destinacionet turistike të trashegimisë dhe turizmit alternativ, brendimit dhe promocionit e cila bëhet e mundur përmes politikave që garantojnë gjithpërfshirje në çdo vendim-marrje per rajonin!

Eventi i radhes

Eventi i radhes eshte Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lajmet