6 vjetori i KAB STRUGA

Rreth 100 pjesmarrës sot na nderuan për 6 vjetorin e KAB STRUGA.
Vizituam liqenet malore të Llabunishtit, e shijuam natyrën e mrekullueshme që ka Struga jonë e dashur, për të lënë gjurmë të paharrueshme ne kujtesën tonë.
Faleminderojmë të gjithë dashamirët e natyrës që erdhën dhe sëbashku u kënaqëm.
Faleminderojmë sponzorin e sotshëm Market Gega🤝
KAB STRUGA do vazhdojë ta promovojë Strugën rurale me mision që ti shkëpusim njerëzit nga kafenetë, të marin familjen dhe të dalin ta shijojnë natyrën.
2 vogëlushet Alpi dhe Priami ishin qërshia mbi tortë e këtij marshi bashkë me hamburgerat që i përgatitëm vetë 🤩