Новости

Newsletter

Пристапете до новостите на Connect Academy? Пријавете се на нашиот newsletter

Зошто е Connect Academy сигурен избор за твојата иднина?

Connect Academy Junior

Сакате да ги подобрете и надополнете вашите знаења? Лесно и долготрајно да го совладате материалот? На вистинско место сте! Бидете и вие дел од нашата академија. 

Front-End Academy

Една од најдобрите работи кои можете да ги направете за себе е да си обезбедете квалитетна едукација која ќе ви помогне да ја насочете енергијата на правото место.